Etelä-Pohjanmaan parhaimmat tilat

Kokonaispinta-ala

7000 m²

Asiakaspaikkoja

3600

Istumapaikkoja

2362

Ravintolapaikkoja

1000

Aitioita

4

Arkkitehtimme ovat suunnitelleet Areenan vastaamaan erilaisia tarpeita laadusta tinkimättä. Tilamme soveltuvat muun muassa konserttien, messutapahtumien, näyttelyiden, yritysjuhlien, seminaarien ja muiden juhlallisuuksien järjestämiseen. Urheilutapahtumia IKH Areenalla on mahdollista toteuttaa kansainväliselläkin tasolla useammassa lajissa, kuten koripallossa, lentopallossa ja salibandyssä. Olemme siis paljon muutakin kuin pelkkä koripalloareena!

Uudenaikaiset tilat ja viimeisin teknologia takaavat sen, että tapahtumasta saadaan onnistunut ja kävijöiden vierailusta mieleenpainuva. Varauksen pystyy tekemään niin koko Areenalle tai pelkästään kentälle.

Tule tutustumaan ja ihastumaan – vastaavaa tilaa ei vielä lakeuksilta löydy!

Istumapaikkoja

2362

IKH Areena ja sen kenttä

Arkkitehtimme ovat suunnitelleet Areenan vastaamaan erilaisia tarpeita laadusta tinkimättä. Tilamme soveltuvat muun muassa konserttien, messutapahtumien, yritystapahtumien ja muiden juhlallisuuksien järjestämiseen. Urheilutapahtumia on mahdollista toteuttaa kansainväliselläkin tasolla useammassa lajissa, kuten koripallossa, lentopallossa ja salibandyssä. Olemme siis paljon muutakin kuin koripalloareena!

Uudenaikaiset tilat ja viimeisin teknologia takaavat onnistuneen ja ikimuistoisen tapahtuman.Areenan kentän lattiamateriaali on massiivikovavaahteraa, joka kestää kovemmankin käytön lajissa kuin lajissa. Lattialla on FIBA:n 1-luokan hyväksyntä ja sitä käytetään muun muassa NBA-kentillä. Näyttävä puupinta on edustava myös pelien ulkopuolella.

Haluaisitko toteuttaa oman tilaisuutesi areenallamme? Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän tapahtumaanne sopivin kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Ravintolapaikkoja

1000

Ravintolatilat

IKH Areenan yleisistä tiloista löytyy kolme eri ravintolaa. Tapahtumien aikana avoinna oleva, toisen kerroksen tilava pääravintolamme tarjoaa moneen makuun sopivaa ruokaa. Tämä on erinomainen paikka istahtaa nauttimaan ruokailusta perheen ja ystävien kesken tapahtumien yhteydessä. Tapahtumissa tarjoamme nopeammin valmistuvaa ruokaa, kuten hampurilaisia, salaatteja ja wingsejä. Meiltä on mahdollista tilata ruokaa myös omiin tilaisuuksiin varauksen yhteydessä.

Toisesta kerroksesta löytyy sporttibaari, jossa on tarjolla tapahtumien aikana erilaista juotavaa.Baari on auki vielä tapahtumien päätyttyäkin, joten pelien jälkipuinnit ja konserttien fiilistelyt luonnistuvat tämän paikan rennossa tunnelmassa.

Lisäksi ensimmäisen kerroksen aulassa palvelee pikaruokala/kahvio, josta saa napattua kätevästi pikkupurtavaa. Antimet voi nauttia aulassa tai napata ne mukaan katsomopaikalle.

Areena ja sen myyntipisteet aukeavat kaksi tuntia ennen koripallo-otteluita.

Paikkoja

200

KB Lounge

Areenan toisessa kerroksessa sijaitseva hulppea KB Lounge palvelee nautintaosakkeen omistajia sekä VIP-lipun hankkineita asiakkaitamme konserteissa ja koripallo-otteluissa. Noin 200 henkilöä vetävässä VIP-tilassa on oma baari anniskeluoikeuksineen, omat WC-tilat ja oma sisäänkäynti, joten tapahtumiin ei tarvitse jonottaa. KB Loungessa ei pääse myöskään nälkä yllättämään kesken ottelun tai konsertin – tarjolla on maittava ruokailu, joka kuuluu lipun hintaan.

VIP-lipun ostaneille on varattuna erinomaiset istumapaikat KB Loungen välittömästä läheisyydestä H-katsomosta, josta pääsee nauttimaan aitiopaikalta niin livemusiikin sykähdyttävyydestä kuin urheilun huumastakin.

KB Lounge toimii tapahtumien ulkopuolella myös monipuolisena kokous- ja juhlatilana, jossa on käytettävissä uusinta teknologiaa olevat kokousvälineet ja juhlien järjestämiseen soveltuvat välineistöt. Lue lisää tilojen varaamisesta Järjestä tilaisuus -sivultamme.

Järjestä Tilaisuus

Paikkoja

40

KB Kabinetti

Toisesta kerroksesta löytyy myös viihtyisä, 40 hengelle soveltuva KB Kabinetti. Ottelu- ja konserttitapahtumissa tila on ainoastaan nautintaosakkeen omistajien käytössä.

Kabinetti on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön tapahtumien ulkopuolella. Se soveltuu erinomaisesti kokouksien järjestämiseen tai pienempien juhlien pitämiseen. Tilastamme löydät kaiken tarvittavan laadukkaasta screenistä siirreltävissä oleviin huonekaluihin.

Aitioita

4

Aitiot

Areenan päätykatsomon toisessa kerroksessa on neljä aitiota, joista jokaiseen mahtuu 8–10 henkilöä tapahtuman luonteesta riippuen. Aitioiden välissä olevat siirtoseinät mahdollistavat kahden aition yhdistämisen, jolloin pystytään nauttimaan tapahtumasta isommallakin porukalla yksityisessä tilassa. Permannon suuntaan aukeavat, koko seinän levyiset ikkunat takaavat erinomaisen näkymän pelikentälle ja konserttilavalle.

Hyvin varustellut aitiot on mahdollista vuokrata niin ottelutapahtumiin ja konsertteihin kuin omiin juhliin, kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin. Vuokraan sisältyy tapahtuman ajaksi aitio-host, joka huolehtii vieraiden tilauksista ja varmistaa ryhmän viihtyvyyden. Maittava ruokatarjoilu on tilattavissa etukäteen. Aitiossa on kylmäkaapissa valmiina lajitelma juomia, joista laskutetaan kulutuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden tilata myös Karhubasketin fanituotteet valmiiksi aitioon.

Aitiot ovat käytettävissä ottelupäivinä 1,5–2 h ennen ottelua ja 45 minuuttia sen jälkeen. Iltaa voi siirtyä sujuvasti jatkamaan Sporttibaarin puolelle aukioloaikojen puitteissa. Aition vuokrahinnat tapahtumissa: alkaen 300 € (alv 0).

Kerromme mielellämme lisää aitioista ja muista varattavista tiloistamme! Tiedustelut ja varaukset info@ikh-areena.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Erilaisia tuotteita

19

Karhubasketin fanikauppa

Alakerran pääaulan yhteydessä toimii Karhubasketin fanimyymälä, joka on avoinna koripallotapahtumien aikana. Myymälässä on monipuolinen valikoima tuotteita eri-ikäisille ja -kokoisille koripallofaneille. Voit hyödyntää myös Karhubasketin verkkokauppaa fanituotteiden hankkimiseen.

Järjestä oma tapahtumasi lakeuksien monipuolisimmassa tapahtumapaikassa

Varaa tila käyttöösi