Järjestä tilaisuus

Jätä tarjouspyyntö

Kokoukset

Tiloissamme on mahdollista järjestää pieniä ja isoja kokouksia yritysten ja järjestöjen tarpeisiin. Esimerkiksi helposti muunneltavissa oleva KB Lounge soveltuu erinomaisesti kokousten järjestämiseen jopa 300 henkilöön saakka.

Areenaltamme löytyy kaikki tarvittava sujuvan ja korkealuokkaisen kokouksen pitämiseen uusinta teknologiaa olevista AV-laitteistoista isoihin screeneihin ja muunneltaviin pöytäryhmiin.Kauttamme järjestyvät myös herkulliset ruokailut ja kahvitukset toiveiden mukaan.

Kokouspäivää keventämään voi helposti yhdistää myös mukavaa ja virkistävää TYHY/TYKY-toimintaa. Lue lisää tähän liittyvistä vaihtoehdoistamme alempaa.

 

Juhlat

Olipa järjestettävänä yrityksen pikkujoulut, yksityiset syntymäpäiväjuhlat tai ihan vain ystävien kokoontuminen, niin ne onnistuvat takuuvarmasti meidän tarjoamissa puitteissa. Tiloissamme voidaan järjestää juhlia 20 hengen kokoontumisista yli 500 hengen tilaisuuksiin. Varattavissa ovat niin pääravintolamme, KB Kabinetti, KB Lounge, aitiot tai vaikka koko IKH Areena. Tutustu tarkemmin tiloihimme tai kysy meiltä lisää.

Autamme mielellämme järjestelyissä myös ruokailujen ja juomatarjoilujen osalta.Henkilökuntamme suunnittelee kuhunkin tarpeeseen sopivan kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioithan, että juhlien juomatarjoilu tulee tilata ennakkoon varauksen yhteydessä. Omia alkoholijuomia tiloihimme ei saa tuoda.

Urheilutapahtumat

Koripallo, lentopallo, salibandy tai jokin muu sisälaji? Meillä on tarjota ensiluokkainen kenttä ja muutoinkin upeat puitteet erilaisiin urheilutapahtumiin. Tapahtumia voidaan järjestää kokoluokasta rippumatta junioreiden turnauksista aina liigatason otteluihin tai jopa kansainvälisiin peleihin.

Järjestäessäsi urheilutapahtuman meillä saat käyttöösi myös tilavat katsomot ja viihtyisät pukuhuoneet. Kerromme mielellämme IKH Areenan muista mahdollisuuksista isompienkin urheilutapahtumien järjestämiseen.

TYHY/TYKY-päivät

Tulemme tarjoamaan yrityksille mahdollisuuksia järjestää myös TYHY/TYKYtoimintaa tiloissamme. Tästä tarkempia lisätietoja tulossa myöhemmin!

Jätä tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.