Info

Tälle sivulle olemme koonneet tärkeimmät tiedot tapahtumien sujuvuuden kannalta, sekä muuta hyödyllistä tietoa. Tutustuthan näihin ohjeistuksiin ennen IKH Areenalla järjestettävään tapahtumaan saapumista. Jos jokin jäi mietityttämään, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Saapuminen

Osoitteemme on Pikikuja 16. IKH Areena sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Kauhajoen keskustaa ja kantatie 67:ää. Meille pääset kätevästi kävellen, polkupyörällä tai autolla. Autoille on varattu noin 360 parkkipaikkaa areenan piha-alueelta. Isoimpiin tapahtumiimme suosittelemme saapumaan mahdollisuuksien mukaan jollain muulla tavalla kuin autoillen.

Sisäänpääsy

Kaikkiin tapahtumiin on sisäänpääsy pääoven kautta. Nautintaosakkeen omistajat, VIP-lipun haltijat sekä aition vuokranneet käyttävät omaa Kenttätien puolella sijaitsevaa VIP-sisäänpääsyä. Huomiothan, että lipuilla pääsee tapahtumaan sisälle vain kerran.

Sisäänpääsyn yhteydessä toteutamme isoimmissa tapahtumissamme turvatarkastuksen. IKH Areenalle ei saa tuoda alkoholijuomia tai päihteitä, tölkkejä, lasipulloja, ampuma- tai teräaseita, selfiekeppejä, retkituoleja tai ammattikäyttöön tarkoitettuja valokuvaus- ja videokuvausvälineitä.

Konserteissa on käytössä narikkapalvelu, jonka hinnoittelu määräytyy tapahtumakohtaisesti.

Ikärajat ja anniskelu

Seuraathan tapahtumakohtaisia tietoja ikärajoituksista. Ottelutapahtumissa alueet ovat pääosin ikärajattomia. Ikärajattomissa konserteissa on erikseen anniskelualueita, joissa vaadimme asiakkailta 18 vuoden ikää.

Esteettömyys

Areenan toisessa kerroksessa on kuusi pyörätuolipaikkaa, joihin pääsee esteettömästi hissin avulla. Esteettömiä wc-tiloja löytyy niin ylä- että alakerrasta. Saattajat pääsevät tapahtumiimme aina veloituksetta mukaan.

Lipunmyynti

Tapahtumiemme lipunmyynnistä vastaa lippu.fi, jonka palvelun kautta pystyt ostamaa liput vielä tapahtumapäivänäkin. Mahdollisissa lippuja koskevissa asiakaspalvelukysymyksissä sekä ryhmä- ja yritysvarauksissa otathan yhteyttä suoraan lippu.fi:n asiakaspalveluun.

Koripallo-otteluiden lipunmyynti menee Karhu Basketin kautta. Koripallo-otteluiden VIP-lippuja voi myös varata info@ikh-areena.fi

Maksuvälineet

Tapahtumissamme maksuvälineinä toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen – suosithan kuitenkin korttimaksua mahdollisuuksien mukaan.

Turvallisuus

Isoimmissa tapahtumissamme on kattavat järjestyksenvalvonnat ja erillinen ensiapupiste.

Tapahtumiimme on kaikkien turvallista tulla ikään, sukupuoleen, ihonväriin, etniseen taustaan, uskontoon, sukupuoliseen suuntautumiseen tai muuhun vastaaviin seikkoihin katsomatta. Tapahtumissamme ei sallita minkäänlaista syrjintää. Jos havaitsemme tästä linjauksesta poikkeavaa käytöstä, järjestyksenvalvojilla on oikeus puuttua siihen. Epäasiallinen käytös johtaa toimenpiteisiin, kuten tapahtumasta poistamiseen. Raportoithan henkilökunnalle matalalla kynnyksellä sinuun tai toiseen kohdistuvasta epäasiallisesta käytöksestä.

Vastuullisuus

Pyrimme huomioimaan mahdollisimman vastuullisen toiminnan myös ympäristön kannalta. Areenamme on ympäristöystävällinen ja käytämme nykyaikaista talteen ottavaa ilmanvaihtojärjestelmää. Tilamme kuuluvat Kauhajoen kaukolämpöverkkoon ja käytämme pääenergialähteenä kaukolämmön paluuvettä.

Sähköautojen latauspisteet

Areenan pihasta löytyy sähköautojen latauspisteitä, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Maksu tapahtuu pankkikortilla tai MobilePayllä.