Aitiot

Areenan päätykatsomon toisessa kerroksessa on neljä aitiota, joista jokaiseen mahtuu 8–10 henkilöä tapahtuman luonteesta riippuen. Aitioiden välissä olevat siirtoseinät mahdollistavat kahden aition yhdistämisen, jolloin pystytään nauttimaan tapahtumasta isommallakin porukalla yksityisessä tilassa. Permannon suuntaan aukeavat, koko seinän levyiset ikkunat takaavat erinomaisen näkymänpelikentälle ja konserttilavalle.

Hyvin varustellut aitiot on mahdollista vuokrata niin ottelutapahtumiin ja konsertteihin kuin omiin juhliin, kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin. Vuokraan sisältyy tapahtuman ajaksi aitio-host, joka huolehtii vieraiden tilauksista ja varmistaa ryhmän viihtyvyyden. Maittava ruokatarjoilu on tilattavissa etukäteen, ja aitiossa on kylmäkaapissa valmiina lajitelma juomia, joista laskutetaan kulutuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden tilata myös Karhubasket-fanituotteet valmiiksi aitioon.

Aitiot ovat käytettävissä ottelupäivinä 1,5–2 h ennen ottelua ja 45 minuuttia sen jälkeen. Iltaa voi siirtyä sujuvasti jatkamaan Sporttibaarin puolelle aukioloaikojen puitteissa. Aition vuokrahinnat tapahtumissa: alkaen 300 € (alv 0).

Kerromme mielellämme lisää aitioista ja muista varattavista tiloistamme! Tiedustelut ja varaukset info@ikh-areena.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Otathan nämä asiat huomioon aitiota varatessasi:

Hinnat sisältävät aitiovuokran ja tämän lisäksi tarvitset vielä ottelu- tai konserttilipun.

Aitiovaraus on mahdollista perua kuluitta 14 vrk ennen tapahtumaa.

Ruoka- ja juomatilaukset tulee tehdä vähintään neljä arkipäivää ennen tapahtumaa lähettämällä sähköpostia info@ikh-areena.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Myöhemmin tehdyistä ruokatilauksista joudumme veloittamaan hankintakustannuksista 100 €:n palvelumaksun. Valitettavasti tapahtumien aikana keittiömme ei pysty valmistamaan etukäteistilauksesta poikkeavia annoksia.

Mikäli teillä on erityistoiveita juomien suhteen, ilmoitattehan niistäkin tilauksen yhteydessä.

Juomat laskutetaan varaajalta tapahtuman jälkeen (yritykset ja yhdistykset) tai yksityinen varaaja maksaa ne heti tilaisuuden päätyttyä.

Fanituotteet tilataan ruokatilauksen yhteydessä ja ne veloitetaan tilauksen mukaisesti.